Post by tinotimobe on Mar 1, 2022 3:54:36 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачне кристале ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Legends: Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Један од хероја коштао је 25 долара. Још 20 долара. Потребно је много времена да откључате било који од оних које можете купити у валути игре.
Одлична игра. али је досадно што у основи морате да платите за нове типове карактера. такође смета што је ваша коначна промена коже на нивоу 40. али ништа после. треба да буде сваких 10 нивоа. али морам да кажем осим ових проблема да је то изненађујуће добра игра. и подсећа ме на ратове из цртаних филмова.
Ова игра је добра, али шефа је тешко победити ако користи своју моћ
Заиста волим ову игру, ово је најбољи стицкман којег сам икада играо, али га оцењујем са 4 звездице, имам предлог за рецепт или захтев да направите рецепт као што је света прашина да је тако тешко пронаћи да ћете морати да се борите изнова и изнова и сваки тамница даје само 5 свете прашине света прашина је мој једини проблем у овој игрици олакшавају добијање, стварно се надам да ћете чути мој предлог извините због моје граматике😁
Игра је просечна, са мало разноврсности. Контроле понекад не реагују. Пола игре је закључано иза захтева за пријаву или новац. Стални "подсетници" за гледање реклама.
Одлична игра, али волео бих да постоји више подршке за кориснике рачунара. Само дозволити да се џојстик преслика на А и Д било би сјајно. :Д Едит: Извините што нисам јасан, имам Цхромебоок.
Stickman Legends: Shadow Fight Action ois
Разочаран! Купио сам артикал са ограниченог снимања догађаја и прошао је 31 сат, али га нисам добио. Управо си узео мој новац.
Ово је било добро, али морамо да купимо нове супер хероје и добра ствар у вези са супер херојима је што их можемо испробати неограничено
Веома забавно и графика изгледа тако стварно!!!! Играње наочарама, момци и девојке, оставило ме је без речи М.С. Само тако настави
Забавно за игру и многе ствари за разврставање. Ако сте тип особе која повремено воли да се одмори од акције, свидеће вам се шта ова игра нуди! Једина "замерка" је што су контроле за различите радње преблизу једна другој. Људи са великим прстима ће користити акције које нису биле намењене да се користе у то одређено време! Међутим, генерално гледано, графика је кул и игра је оптимистична и пријатна!!
Doodle Jump Arkadne igre ifcb
Добра игра, али када се у борби против шефа стално тражи да платите драгуље или да гледате рекламе или да откажете борбу и поново започнете, а ја сам провео сате у борби без престанка говорећи ово
Веома добра графика игре је одлична, али постоје неки проблеми 1) Не можемо лако да правимо предмете и морамо много да се играмо. 2) Не би требало да постоји енергетска плочица да бисмо могли да играмо док не желимо. 3) Нивои би требало да буду лакши јер је победити Деатх Цалаври лако, али црва смрти није лако победити. 4) Требало би да дате костиме. Молимо вас да решите ове проблеме онда ће то бити најбоља игра легенди штапа бесплатно
Велп. Пошто игра стално тражи моје мишљење, ево га. Игра је заиста забавна, можете се изгубити на неко време играјући ово. Али могућност поновног играња игре је ниска. Неки људи уживају да се боре кроз исти ниво 40-50 пута да би постали довољно јаки да пређу на следећи ниво, али ако не можете да купите прескаче или немате времена или стрпљења за сате играња сваки дан, онда је ово т за тебе. Нећете се такмичити у игри за више играча. Одустани од тог сна. Графика је заиста добра. Контроле су прилично добре, али понекад могу да не реагују. Мој предлог за програмера(е) је да креирају више садржаја који није прича (не пвп). Уживам у режиму преживљавања више него у било чему другом, али ако погледате листе лидера.... 11+ сати су најбоља времена у том режиму. Хајде. То је потребно поправити јер 99,9999% људске популације нема више од сат или два да проведе радећи једну одређену ствар (да не бисмо морали да подсећамо људе да већина људи осим играња игрица има и друге ствари које треба да ради). Прилично сам низак ниво и могу да трчим за преживљавање 40 минута. Нећу радити ништа осим што ћу то од сада прескочити, прескочити доступност на чекању; и тако умањује мој омиљени део игре. Свиђа ми се шта су програмери направили овде, али постоје нека озбиљна питања која овде треба да се позабаве ради дуговечности ваше игре. Овде не пишем тезу, па ме извините што се не бавим графиком (која је заиста веома лепа) или другим деловима игре које волим. На крају, игра је веома забавна, али ће прилично брзо постати монотона. Уживајте док траје.
То је ОК игра... Ништа посебно, смешно... ко је икада направио ову игру изгледа да је фан игре престола за сва насумична имена која су генерисали... 😅
Stickman Legends: Shadow Fight Akcija bel
Момци. Моја игра заостаје сваки пут када мој лик добије огромну количину критичног ударца. Када га испробам на свом нижем нивоу цхар, нећу заостајати можда због подрхтавања екрана при свакој крити.
тхе беат
Стварно забавно. Убедљиво један од најбољих које сам играо. помало репресивна, али ипак забавна игра.
Изгубио сам напредак након поновне инсталације. у подешавању не постоји опција за враћање података. Покушао сам и апликацију Гоогле Плаи без користи. 😭😭 То ме је разочарало
губљење времена, мислио сам да је то добра игра, али када сам откључао све вештине, онда сам је затворио. може ресетовати вештину, тј. изненада се враћа на ниво 30, а ја би требало да будем на нивоу 40 плус
Екстра је
Окее
ЕКСТРААА УБИЈАА ДОСАДУУ
Предности: - Игра: Глатка фреквенција кадрова, течна борба, флексибилни (иски) ликови - Уметнички стил: Атрактивне боје, глатке анимације - Лакоћа играња: Нема оштре кривуље учења, лако се подиже и креће Недостаци: - Плаћате за нове Тоонс: Ви морате стално да издвајате више за сваки нови лик. Унос: може бити мрљаво, додири на екран понекад не региструју АИ: Схадов Вар има АИ да контролише ваш тоон, а вештачка интелигенција је само патетична, због чега стојите мирно као морон и само узети штету. Не постоји ни ручна опција
Волим да побеђујем хорде зликоваца уз обезбеђене сјајне ликове, лаку игру и стицање искуства за надоградњу вашег карактера. Одлична игра, пристојна графика за игру на телефону.
По сликама изгледа сјајно
лепа игра..као..
Зашто има смисла плаћати све? Ако желите да потрошите своју уштеђевину, дошли сте на право место. Буквално сам морао да добијем појачање за 3,99, требало би да буде мање од тога. Ох, и огласи се појављују након нивоа шефа. Дао бих три звездице да имате распродају и смањио огласе. 😠😠😠
Ценим игру, цоол графику итд, али постоји једна ствар која ме тера да оценим ово са 3 звездице, на мрежи.... једини разлог зашто ме нервира то што сам онлајн је зато што би ова игра требало да буде офлајн, и сигурно да онлајн има сјајне поклоне, али можете ли да направите офлајн награде, али мање од офлајн, као што је 1. дан ће вам дати 10 хиљада (на мрежи), а на офлајн то би требало да буде половина, молим вас да ствари буду мало ван мреже Пс: није добро у енглески језик
За сада су то 2 звездице. Сваки пут када гледам додавање за сребрни ковчег, додатак се једноставно не појављује и само црни екран. Не могу да завршим своје задатке.
Борба је прилично кул, претпостављам. Заиста не можете добити много надоградњи које ће вам дати бољи напад или одбрану. А када надоградим свој ХП, не изгледа ни као да сам га надоградио. Био сам узбуђен што добијам нове ликове док нисам схватио да их све морате купити правим новцем, па... Знате, досадила ми је ова игра и био сам 9. ниво.
То је фантастична игра и заиста је забавна иако играч не ради много и нема избора на терену за борбу. И једна ствар коју бих волео да промените је равно бојно поље.
Пристојна игра би била 5 звездица, али распоред ваших додатака је збуњујући, већи прозор за скроловање, имам преко 200 скролова и покушај да их скролујем кроз мали прозор није добар за људе попут мене са кобасицама... .оукупно забавна заразна игра!
Играо је отприлике 15 минута... мех, тоне куповине у игрици.. "откључали сте новог лика" 9,99 фунти -.- пристојна игра, али ћете бити потпуно плаћени за победу.
одлично је, свиђа ми се систем нивелисања, али почиње да вам треба много новца, али у реду је
Често сам играо ово и нисам морао много сдд-а, али нисам играо недељу дана и Ејми Ацц је нестала, морао сам да почнем изнова. исто се догодило недавно, поправите
Игрица је екстра
Stickman Legends: Shadow Fight پرتحرک hou
Волим ову игру, енергетски системи нису тако лоши јер је већина догађаја толико од помоћи да можете добити драгуље брзо и лако. Играо сам слот игрице једина ствар са којом имам проблем је то што се сви ликови не могу откључати драгуљима, али то и даље је тако забавно
После 30 дана више нема награда?