Post by tinotimobe on Mar 1, 2022 3:47:48 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bake it ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bake it IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіт-код генератор дорогоцінних каменів ▞▞▞
▞▞▞ Bake it 2022 version ▞▞▞
Хороша гра, але багато реклами
Мені подобається ця гра, але кожні десять секунд є додавання, але я все ще граю в цю гру, це весело
Гра глючить і багато реклами не рекомендую 😒
Bake it ง่ายๆ xheb
Bake it Vabaajamängud ynl
Існує багато реклами, що так важко грати, тому я ставлю їй 2 зірки
Усе налаштовано, жодних проблем. Крім того, реклами після кожної дії занадто багато.
Bake it — гарна програма, але є багато реклами, і, до речі, я люблю торти, і їх трохи важко зробити. По-перше, це проста гра, я б поставив їй ☆☆☆☆☆ зірочки... тому що мені дуже подобається ця гра Ця програма забезпечить хорошу якість для сім'ї та сім'ї. Це також задовольняє
Mars: Mars Action mfnv
Мені подобається цей додаток, але додавання!!! Тому будь-кому це виправити, дякую
Ця гра повна реклами... Вона просто змушує вас видалити після встановлення... Просто дратує... Не витрачайте свій Інтернет на її завантаження...
Якось нудно 😴, але мені подобається, що це дуже весело та активно, я ЛЮБЛЮ цю GAMEEEEEE
Так, те саме, що він чи вона кажуть, що занадто багато реклами!!!!😔😔 Я хотів поставити 5 зірок, але не думаю, що 4 зірки 🤔🤔 Але ця гра така весела 🙂🙂🙂😂😂!!!!
Це весело, але реклами дуже багато! Ви не можете пройти жодного пончика без 2+ реклами. Більше оголошень, щоб виправити помилку, більше реклами, щоб навіть обслуговувати клієнта. Це весело, але розчаровує через рекламу. Якщо ви терплячі, це гра для вас, але я не так сумно видалятиму.
Добре, дуже гарна програма, але для багатьох оголошень можна розміщувати менше оголошень
Мені подобається ця гра, але щоразу, коли я дивлюся рекламу, вона зависає, і є лише кнопка «пончик» і «скасувати». Коли я натискаю скасувати, кнопка зникає. Будь ласка, виправте це!
Мені це дуже подобається, і це дивовижно, але довелося зняти один з них, оскільки деякі речі заплутані та найближчі до багато додають занадто багато додає
Гра класна але реклама бісить😠😠😠😠
Bake it معمولی scsq
Ця гра дуже весела, і вона також може дратувати, ви можете отримати її, якщо хочете, тому що вона досить весела😒👐😑😶😏😏😏😶😶😶
Мені було нудно, тому я шукаю в магазині додатків цікаві ігри. Я знайшов «pek it» і побачив, що на ньому було багато реклами, тому я вимкнув Wi-Fi. Коли я потрапив у це, це Змусило вас погодитися з їх політикою конфіденційності! Я натиснув кнопку «Прийняти» і почав грати, а там написано, що МЕНЕ ПОТРІБНЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО МЕЖДУ ГРАТИ! Я розумію, що вам потрібна реклама, але ЯКИЙ жадібний РОЗРОБНИК! НЕ ЗАВАНТАЖУВАТИ! Повторюю, НЕ СКАЧУВАЙТЕ! Зрештою я погодився грати в неї з рекламою, але поки я пекла, з’явилося 2 ОГОЛОШЕННЯ! Я ПОСТАВИВ би 0 ЗІРОК!!!!!!!!
Я оцінюю це так, тому що є багато реклами, ця гра є найбільшою кількістю переглядів реклами, яку я коли-небудь мав з тих пір, як я отримав свій телефон. Якщо розробники бачать це, будь ласка, зробіть оновлення, де більше немає реклами, яку люди хотіли б, щоб це було так, як зараз. Але це чудова пропозиція для цієї гри, і я вже видалив її, але я сподіваюся, що творці побачать це і зроблять оновлення, де немає реклами!!
Ця гра досить весела, я просто думаю, що ви повинні мати можливість використовувати монети, щоб відкривати нові речі для випікання. Це все
Гарна гра, але багато хто додає, що вони після кожної дрібниці, яку ви робите. Мені це подобається, але нудьгую, призи не нові
Це чудова програма для позбавлення від вільного часу, але вона показує багато доповнень
Це весела гра, але для багатьох реклам, вона постійно зупиняє гру та виганяє мене з гри
Я отримую цій грі п’ять зірок, тому що ця гра приносить задоволення, просто дивлячись, як наносять всю цю гарну глазур на пончик і готують пончик так весело, тому що вона має різну форму, яку можна розблокувати, і я відчуваю, що це як найкраща гра Тому я рекомендую це, якщо ви схожі на мене і любите солодощі</г>
5 секунд у першій грі і реклама... Потім ще 2 реклами в другій грі. Всього 20 секунд гри і 50 секунд реклами.
Це дивовижно, я можу робити милі торти і тістечка з bts, це дивовижно ооооооооооооооооооооооооо дивовижно, а форми неймовірно дивовижні, як Брух
Кожного разу, коли я намагаюся щось зробити в цій дурній грі, мене переходить в інше місце!!!😤😤😤😤😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😡😡😡😡. Я видалю цю гру, якщо вона не перестане вести мене до різних пам'яток, коли це не повинно було
Це хороша гра, але прикрашати нудно і важко 😕
Я ставлю цій грі 3 з 5, тому що ви повинні дивитися додавання, щоб отримати певні речі, але коли я дивлюся, я дивлюся додавання, потім повертаюся до основної гри, а потім пише, що я не дивився додавання, і я намагаюся зробити це знову, але сказано, що додавання недоступне.
мені подобається цей додаток. це добре, це дійсно гарна програма, але мені подобається готувати, я не хочу говорити, що думаю, але це добре
Мені сподобалася гра, але в грі є багато реклами
Дуже весело, я все ще отримав без проблем (стук по дереву) не те, що реклама виглядала дуже цікаво, я поділюся цією грою з усіма своїми друзями та родиною, щоб побачити, чи сподобається вона їм.✌️😊✌️
Забагато реклами!!
Я люблю цю гру, і ми можемо готувати для клієнтів, і якщо ми можемо готувати своїми руками, ми можемо🥰🥰🥰 я поставив 4 зірки, тому що в ній так багато додань, що я роздратований😠😠😠, але я люблю цю гру
Це весела гра, але там занадто багато реклами. Більшість реклами не працює, і я змушений вийти з гри.Крім того, гра досить весела.