Post by tinotimobe on Mar 1, 2022 3:34:53 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodide piiramatu ressurss ▞▞▞
▞▞▞ Sky Combat: War Planes Online 2022 version ▞▞▞
Ainus negatiivne mänguaspekt, mis seda mängu kahandab, on minu arvates NPC maaüksused, mis vastutavad enamiku minu mängusurmade eest. Need on liiga võimsad ja sama täpsed kui löögiskännerid ja ei lisa strateegiale üldse strateegiat... kogu põhjus, miks ma seda mängu armastan, ja põhjus, miks ma alla laadisin, on koeravõitlus. Et mitte lasta end taevast välja vaevunähtavate NPC-de poolt.
Preemiad väga väiksemad😒, ma mängin seda viimase nädala jooksul,,,, igal tasemel kulub liiga palju kordi,,,, vähem ADS-i auhindu ja,,,, see näeb välja nagu ainult esmaklassiline, professionaalse mängijana olen selles väga pettunud, ,, liiga palju aega taseme saavutamiseks ja preemiate saamiseks
Suurepärane mäng. Annan 5 tärni, kui taimer on fikseeritud. 5-minutilised mängud lõppevad 60–90 sekundiga.
Väga hea mäng! Viivitust pole ja mängimine on nii vinge! Juhtnupud on head ja mängul on hea graafika!
See on väga hea mäng mängimiseks... Aga... sa peaksid parandama graafikat ja juhtnuppe ning palju muud. mängu kohta. Ja palun lisage uusi lennukeid ja relvi ning uusi kaarte ja uusi mängurežiime. Lugu gameplay ... Ja... Palun alandage ka lennukite ja relvade hindu. oleks tore, kui te seda teeksite!!! Ainult siis saab see olla 5 tärni mäng! Mäng on igatahes PAY2WIN
See mäng on p2w, oh oota... see on Azur Interactive!!! Pole ime, et see on vägevalt p2w, millel pole tõelist mängukogemust, mäletate Maailmasõja kangelasi? Oh oh, või äkki Modern Strike Online? Jah, sa pead elama ja võitlema võitjate seas. Nad ei ole kunagi tõsiselt püüdnud muuta oma mänge mängitavaks inimestele, kes lihtsalt üritavad mänge nautida ilma raisatud rahata. Nad ei suuda isegi jagada mängijaid, kes on endiselt madalal tasemel, meeletult kõrge tasemega mängijatega. Löögi.
Ma armastan seda mängu nii väga! Lennukeid on lihtne juhtida ja saate oma graafikat redigeerida! ,Üldiselt on see parim!
Vaevalt sain õpetusest läbi... Pani mind ostma asju, mida ma kunagi ei ostaks. Sellel on võitlejamängu jaoks täiesti vale paigutus. Ma pole kunagi sellises mängus keppi tagasi tõmmanud ja allapoole vajunud. See võib olla väga hea, kui annate meile võimaluse mängida. Võin kohe öelda, et see saab olema tasulise mängija domineerimise tüüpi stsenaarium, ei aitäh.
Mäng on esimesed 2 või 3 minutit sujuv, seejärel jääb see hulluks maha ja jookseb kokku. Mul on seade, millega saab seda mängu hõlpsalt ja probleemideta mängida.
Kui teil on julgust muuta see sõjatiibade moodi mänguks, siis pole veel hilja.. Kui teil on vaja osta see maa või ruum, et muuta see mäng sõjatiibadeks, siis tehke seda
Viivitus, häkkerid, tasakaalustamata mänguviis, raketid, mis ei ole veel tabanud, ja edenemine on nii aeglane, et te ei saa reaktiivlennukeid müüa (nähtu põhjal) ja esimese ostetud lennuki eest 40 000 saamiseks kulub sõna otseses mõttes kuu, 2 000 kuni 40 000, kui iga missioon annab 50 dollarit ja iga lahing ainult 200 dollarit, oleks parema edenemise ja tasakaalustatuma võitlusega palju parem
The Lake House Free. Hidden Objects. Avanture hpb
Enne uuendust oli mõnus mäng. Nüüd tundub mäng tõesti loid. Isegi lennukid. Liiga palju maapealseid relvi, raske on lahingus osaleda, püüdmata vältida nende väljaviimist
Mäng on parim, kuid vähesed asjad on väga halvad 1: Lennukite pakkumised ja hinnad on väga kõrged ja tagumised on väga lollid 2: FPS kaotab mängides. kui hakkan mängima, on 30 kaadrit sekundis ja lõpuks 10,5 kaadrit sekundis. Mäng on parim ja graafika on väga muljetavaldav, aitäh lugemise eest.
mängud head! lendamine tundub mõnus ja ei ole liiga keeruline, saab teha huvitavaid manöövreid. raketid tunduvad võimsad ja lugeja jälgib kenasti ja hästi. aga mul on mõned probleemid (muidugi mõned suuremad kui teised) videopreemiate süsteem ei tööta minu jaoks? Olen klikkinud sellel, mis peaks sulle kuulutuse peale 500 sularaha andma, aga kuulutust ei saa sulgeda? kas see on minu jaoks probleem? ja ausalt öeldes tunnen, et mäng on natuke liiga jahvatatud. aga üldiselt hämmastav mäng
Suurepärane tasu võitmiseks, kuid korralikud juhtnupud ja mänguviis. Teenite pärast iga lahingut ja kastidest sente, kuid kõik maksab NII PALJU. Lennuki hind hüppab 4000 pealt 40 000 või 2000 kullani. Enne kui annaksin sellele rohkem kui 3 tärni, on veel palju tööd teha
Lõpuks jõudis 20. tasemele, et silmitsi seista järjekordse lennuki eest tasutud lennukiga. Olen lennanud sama jäigalt juhitava migiga Fishbed, mis mul on üle 10 taseme? Loobusin miraaži ostmisest, mõtlesin, et ok, sest raha on aeglane haige, lihtsalt jah, kandke seda ja riietage midagi 20-aastaselt. See peaks hoidma mind hästi kuni nimekirja lõpuni. aga nähes, et iga teise lilla lennuki eest makstakse, andsin alla.
Värskendus 23.12.2020: kui teil on pärast jõuluvärskendust krahhi ja mahajäämusprobleeme, proovige suvandite menüüst välja lülitada videote postituse töötlemine ja sünkroonimine. Tundub, et see on minu jaoks probleemi lahendanud, nüüd on see väga sujuv!
Oh, poisid, peate seda proovima. See mäng on ideaalne jet-mäng everrr, kuid kas saate muuta selle võrguühenduseta ja üksikmängijaga lõbusamaks🙃🙃🙂🙂
Mul on sellele ühele tärnile lihtne vastus. Suurendage lahingute eest tasu. Pole tähtis, et teie mängul on kõrge graafika ja palju lennukeid, kui mängijatel pole kunagi võimalust neid osta. Mäng sunnib mängijaid kulutama päris raha mängus. Mängus on valuuta juurdekasv võrdne nulliga. Täielik aja ja vaeva raiskamine.
Sky Combat: War Planes Online მძაფრსიუჟეტიანი tnmh
Hea graafika..aga saab ikka palju paremaks, sisevaade, kaldekontroll tuleks lisada, klanni funktsioonid, muidu on tõesti paljulubav mäng! Müts maha
Installisin mängu ja linkisin oma konto Google Playga. Jõudsin 37. tasemele ja järsku ühel päeval on kõik mu edusammud kadunud ja mäng algas 1. tasemega. Deinstallin selle
스카이 전투 - 전투기비행기게임 액션 ifpq
Uus värskendus, palju vigu...... automaatne uue ID avamine ja ühendamata Google Play mängud. Lennukipüstol lukus, kuid mitte tulistada ega kahjustada teisi vaenlase mängijaid.
Lõbus, aga võitmiseks maksa. Selles mängus pole matšidegureid, nagu tase või lahingureiting, vaid kõik lennukid võivad üksteisega silmitsi seista nagu Ace Combat Multiplayer. See tähendab, et mõned mängijad, kes kasutavad kehva reitinguga lennukeid, nagu Mig 19s või Hawkers, saavad silmitsi seista lennukitega nagu F-22 raptorid või Mig 27. Funktsionaalsuse osas mulle meeldib see. See on realismile kõige lähemal, säilitades samas "arkaadliku" mängustiili. Raketid on piiratud, koeravõitlused on valikuvõimalused ja füüsika on hea.
See on tõeliselt tore mäng ja kindlasti väga lõbus, kui teile meeldivad koeravõitlused. Ainus põhjus 4 tärni valimiseks on juhtnupud ja vaatevalikud ning plaan ei saa piisavalt raha. Võib-olla oleks roolivariant see kirss tordil. Kokkuvõttes on graafika ja meeskondlikud koeravõitlused toredad ja ägedad. Lihtsalt parandage see ja see mäng läheb käima!! Aitäh meeskond.
Mäng jookseb kokku, hoolimata sellest, et ma taaskäivitan oma seadme ja desinstallin ja seejärel uuesti installin. Mäng jookseb pidevalt kokku, vajab selle probleemi lahendamiseks abi. Nüüd pole juba nädalaid saanud mängida ja see muutub masentavaks
Sellel mängul on palju vigu, mõnikord ei ilmunud automaatne lukk. Tasub ka mänge võita. Ja palun pane mängija kaarti valima.
Graafika on hea, mehaanika on suurepärane. Kuid nüüd on vaja lengerdust juhtida. Palun kasutage güroskoopi, kuna juhtkangist tundub, et seda napib. Ja palun ka lähetusi!.
Sky Combat - เกมเครื่องบินรบ แอ็กชัน pbk
Sky Combat: War Planes Online Δράση hwh
Lõbutseb alguses, annab jõudu ja relvi. Siis olete järsku kaalutud vastaste matšides kaks korda suurema arvu inimestega kui teie meeskonnas ja palute teil pidevalt versiooniuuendusi osta. Pärast paari esimest mängu muutuvad versiooniuuendused tasuta mängimiseks liiga kalliks. See mäng on snoobide mängimise eest tasuline. Naeruväärne, ära raiska oma aega. Juhtnupud on samuti imelikud ja mängimine pole kaugeltki piisavalt hea, et millegi eest maksta.
Vajab rohkem lennukeid ja paremaid rakenduste ostmisel ka uued kaardid oleks tore, kui probleemide lahendamiseks oleks 5 tärni mäng
See võib olla suurepärane mäng. Mäng on lõbus ja mõlemat düüsi/laadimist saab täiendada. Päris hästi kujundatud kaardid maaliliste lahinguväljadega. Kogu mäng on mitme mängijaga, mis on palju tegevust, kuid see mäng on piisavalt hea, et jätaks teid ihalema kampaania ja süžee järgi, kus saate valida ja osta oma arsenali ning minna missioonidele. See on natuke vaevaline, et saada paremaid lennukeid ja materjali ilma $ (loodan, et nad muudavad selle varsti), kuid üldiselt soovitan seda mängu proovida.
Sellel on potentsiaali, kuid 4 tärni ainult seetõttu, et seal pole palju teha, ma mõtlen, et sellel on palju potentsiaali, ma armastan seda, kuid mida teha, jätkake lahingutega. Palun lisage missioone ja muud asju🙂
Kui ma jõuan tasemele 43, kulutan raha ja ostan relvi, avan mängu ja see algab 1. tasemelt. Kõik on kadunud... Tagasiside või tehnilise toe jaoks pole meilisõnumeid.. nii väga mulle see mäng meeldis, ei, ma vihkan seda. . ma kaotasin kõik edusammud, isegi kui mind linkiti selle salvestamiseks google Playga .. ma olen nii väga pettunud😞
mulle meeldis see mäng 3 päeva jooksul, mil see võimaldas mul mängida. Kõige tipuks ostsin poest päris raha eest legendaarse kasti, ma ei saanud seda kunagi kätte ja just nüüd, kui läksin oma kontomängu sisse logima, sundis mind uuesti õpetusi mängima, et mul oli versiooniuuendusi, mille eest maksin raha, miks ma tahan otsast alustada. . Ei kuluta enam kunagi selle mängu peale sentigi. Kustutatakse ja ma leian mängimiseks teise õhulahingu mängu.
Mäng on pigem hea ja nauditav, kuid juhtseadmega on ikka ja jälle olnud probleem, et professionaalsel seadistamisel ja güroskoobi juhtnuppude kasutamisel takerdub rool ühte või teise asendisse, mis raskendab oluliselt juhtimist ja mõnikord isegi pärast uuesti kudemist, harjutus, tasuta / proovilennu režiim on soovitatav neile, kes soovivad oma lendamist ja proovilendu kõikide mudelite jaoks kohandada, ning ökonoomsust on vaja parandada, kuna hinnad on nii madala tasu jaoks liiga kõrged.
See mäng on hämmastav, meeldis fuajees, kus lennuk on riidepuu lähedal pargitud, graafika on hea, kuid kui võrdled graafikat fuajeega, siis on see üsna madal ja igav. Loodan, et graafikat täiustatakse veelgi. tasapinnaline mehhanism samuti
Mängijabaas on väike. Enamasti mängite robotite vastu. Serveritevaheline mängimine pole saadaval. Ühel hetkel muutub mäng igavaks, kui kõik vastased on robotid. Loodetavasti saab mänguarendusmeeskond sellega midagi ette võtta.
Mulle meeldiks saada oma piiratud aja 10x premium kasti. Ma pole seda veel kätte saanud, sellest on möödunud rohkem kui 4 tundi. Tundsin end selle pärast natuke pettuna
See on vaieldamatult parim mobiilis olev võitlus-sim, mida ma tean. Ainus negatiivne on sisu puudumine ja hinnakujundus on veidi naeruväärne. Ma ei maksa $130+, saan seda raha kasutada tõelise piloodiloa saamiseks. Lõpetage ppl rebimine teie ahnuse koletistelt 😤