Post by tinotimobe on Mar 1, 2022 3:28:43 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code άπειρο χρυσό ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
Είναι το χειρότερο παιχνίδι που φορτώνει ξανά το παιχνίδι, θα δω τη διαφήμιση και δεν φορτώνει, το επανεγκαθιστώ και σπαταλώ το κέρμα μου και εξακολουθεί να μην φαίνεται ότι θα παίξω το Σάββατο
Μισώ τέτοια παιχνίδια, λέει σφάλμα ακόμα και με υψηλή σύνδεση, μην το εγκαταστήσετε όταν έχετε χαμηλή σύνδεση ή μνήμη, σας κάνει να απογοητεύεστε, θα το βαθμολογούσα υψηλότερα όταν διορθωθεί
Καλω
Είναι τόσο αστείο, αλλά πρέπει να το επεξεργαστείτε. Θα σου πω τι γίνεται με το gameplay μου πήδηξα από το crain στο pool αλλά παγιδεύτηκα σε αυτό πείτε μου ποια είναι η απάντησή σας
Δεν έχει κάνει update εδώ και καιρό
Γεια σας παιδιά υπέροχο παιχνίδι, αλλά θέλω απλώς να πω ότι το πρώτο σας 1 ήταν καλύτερο γιατί πάντα με διώχνει από το παιχνίδι, ναι, συγγνώμη, γι' αυτό θέλω να πω ότι, παρακαλώ, επαναφέρετε το στο παλιό 1, αλλά διατηρήστε την ενημέρωση των νομισμάτων, γιατί δεν πληρώνω παιχνίδι
Υπέροχο παιχνίδι! Το πήρα στο xbox και θα ήταν υπέροχο αν ο σχολικός χάρτης και άλλες κινητές κατσίκες έβγαιναν σε κονσόλες και υπολογιστή! Γιατί ξοδεύω 20 £ για την έκδοση GOATY στο xbox και τώρα νιώθω σαν να με ξεκόλλησαν..
Το χειρότερο παιχνίδι ever
Σκατά με καρίδια να φάτε!!Τι χαζή κατσίκα!Σκατοπαίχνιδο για ψιχολογικούς ανθρώπους!Ρεεεεεεεεεεεεεεεεε! Παλιόπαιδα είστε και φαίνεστε και τον κόλο σας παντρεύεστε και μια χοντρή ονειρεύεστε!Βρέ; Εσκερέ!💩😎💅
Είναι τόσο αστείο και πολύ καλύτερο από το roblox
Μισώ αυτό το παιχνίδι γιατί όταν βρίσκομαι στην μπροστινή οθόνη αφού φορτώσει δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
Είναι πολύ βαρετό, δεν υπάρχουν πολλά να κάνουμε
Παρακαλώ διορθώστε όλα τα σφάλματα, αλλά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι είναι αστείο, οπότε παρακαλώ διορθώστε αυτό το σφάλμα
Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, αλλά παρακαλώ κάντε τα άλλα κεφάλαια δωρεάν
Goat Simulator Simulasi fls
Έχει πολύ χοριτικά και χρειάστηκε να διαγράψω 4 παιχνίδια για να το κατεβάσω
Goat Simulator Simulyatorlar lvtp
Διορθώστε την υφή του παιχνιδιού είναι ωραίο να παίζετε, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι η υφή. Είναι ασπρόμαυρο.
Knittens Слагалице kwjx
Μου αρέσει αυτό, αλλά είναι σε πολλές διαφημίσεις, αλλά είναι μια χαρά γιατί μου αρέσει η ενημέρωση τώρα για νέες κατσίκες μου αρέσει ❤❤❤❤❤❤
Αυτό το κατσικίσιο παιχνίδι είναι εκπληκτικό
Goat Simulator Kambing Penyelakuan leg
Είναι ένα διασκεδαστικό και ξεκαρδιστικό παιχνίδι που έπαιζα αυτό το παιχνίδι από το 2020 και έχω δει κάποιες βελτιώσεις, μου αρέσει η ιδέα του εκσυγχρονισμού του παιχνιδιού σαν να κρυώνεις καθημερινά, να παίζεις goat sim και να ξεκλειδώνεις κατσίκες! Αυτό ακριβώς ήθελα και θα σας συνιστούσα να το παίξετε και παίκτη!
Ακόμη και είπε ότι είναι εκτός σύνδεσης είναι online και ακόμη και εγώ έχω το Διαδίκτυό μου σε αυτό είπε ότι δεν υπάρχει Διαδίκτυο
Το παιχνίδι παραμένει παγωμένο χωρίς λόγο. Διορθώστε το.
Δεν μπορούσα καν να πληκτρολογήσω την ηλικία μου, καθώς δεν μπορούσα να αλληλεπιδράσω με την οθόνη στο chromebook μου. Θυμάμαι όταν το έπαιζα στο m tablet και όλες οι εκδόσεις του παιχνιδιού ήταν δωρεάν και δεν χρειάστηκε για πάντα για να φορτώσει το παιχνίδι για να μπορέσω να παίξω.
Μαλάκια παιχνίδι
Αυτό είναι τόσο διασκεδαστικό τα χειριστήρια είναι εύκολη και ρεαλιστική ωραία δουλειά στο παιχνίδι
Είμαι πολύ χαρούμενος που έδωσαν αυτό το παιχνίδι δωρεάν, ακόμα κι αν τα DLC δεν είναι δωρεάν, εξακολουθεί να είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Σίγουρα προτείνουμε.
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό γιατί είστε τράγος σε αυτό το παιχνίδι, ευχαριστώ που κάνατε αυτό το παιχνίδι και η νέα ενημέρωση είναι υπέροχη, λαμβάνετε goatbucks, αλλά όχι μόνο μπορείτε να αγοράσετε κατσίκες χρησιμοποιώντας goatbucks καλύτερα από ότι χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα🤩🐐
Περίμενα μια ώρα για να το κατεβάσω και έχει ήδη το 80 τοις εκατό λήψη και μετά επανεκκίνηση στο 0 τοις εκατό ξανά
Είναι διασκεδαστικό ΑΛΛΑ υπάρχουν πολλές αγορές σε εφαρμογές...αλλά πολύ καλοφτιαγμένες! Παίζω ώρες ατελείωτες ακόμα διασκεδάζοντας από την απλοϊκή αλλά ξεκαρδιστική μηχανική του
Χαλια. Χαλια γραφικα μην το κατεβασετε ηθελε και 5 ευρο.
Goat Simulator Simulacijske igre sfqc
Εγώ και ο αδερφός μου παίζαμε πάντα goat simulator και διασκεδάζαμε πολύ I love goat sim
Αυτό είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι που είχαμε παλαιότερα 3 δωρεάν χάρτες, αλλά τώρα έχει μόνο έναν χάρτη, γι' αυτό σας ρωτάω ευγενικά θα φέρατε πίσω τους 3 δωρεάν Χάρτες;
Σκολοπαιδα που το φτιαξατε
Σκάστα άκριστο σβημένο γαμώτο
Το παιχνίδι κολλάει συνεχώς και λειτουργεί μόνο online, παρόλο που δεν υπάρχει λόγος, αυτό δεν είναι το παιχνίδι που ήταν παλιά