Post by tinotimobe on Mar 1, 2022 3:22:31 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sınırsız para ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
Süre çok kısa
Bir süre sıkıyo
Sürekli reklamlar çıkıyor interneti kapatmıyoruz
Yeni bilim kurgu haritasını beğendim. ancak binaların, arabaların ve sevmediğim bazı çeşitli nesnelerin grafiklerinde bir güncelleme yapıldı. Bu oyunu oynarken takılıp kalmamın sebeplerinden biri de grafikleriydi, bu yüzden gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Ayrıca, yeni güncellemeyle birlikte deliklerin sadece bir miktar daha yavaş hareket ettiğini ancak gözle görülür şekilde hareket ettiğini fark ettim. ve Bilim Kurgu haritası o kadar büyük ki 2 dakikalık "Haritanın %100'ünü Yiyin" mücadelesi gerçekçi değil.
Süreli beklenti veya süre 3 dk filan olsa daha güzel olurdu🖒
Çok kötü hep reklam çıkıyor
Aşırı reklam var . azaltılsın
Oyun güzel ama arabalar Niye canlanıyor
Yeni bir telefon aldığımdan beri satın alımlarımı geri yükleyemiyorum. Lütfen düzelt!
Harika bir oyundu ama şimdi saçma bir miktarda reklam var. Hiç bu kadar çok oyun görmemiş veya oynamamıştım. Bozdum beyler!
oyun güzel ama süre çok az ayrıntılı gelişmek zor
Oyun çok güzel abi basit oyunu oynamak canınız sıkılıyo
Eğlenceli küçük zaman yiyici. Sonra son zamanlarda oyunun "gelişmesine" yardımcı olmak için sizi ve IP adresinizi izlemeye başlamak istiyorlar. Şimdi çöp.
bir kaç güzel yenilik fena bence
Hole.io Παιχνίδια arcade xqad
Ondan önce demiş ben bu tableti begenmedim bu oyun çok güzel rastgele atmayaydın like almak istiyorum bend bu ne ya onu reinax bilemezki bu oyun tam orta yerinde inceledi ve cok iyi bir oyun daha iyi bisi koyma ve cok fazla havaları indir bedava yükle bedava bu oyun çok ama bu sefer uyari ama bu ne ya da daha fazla olduğunu düşünür müsün acaba ben sana aşık oldum kabul etme kararı ve bu konuya üzerine de iyi düşünüyorum ama bu ne demek için ve ztn henry stickman bu ne demek istediğimi düşünüyorum ama b
Oyun kasıyor bu yüden kötü kasmaması gerek!! Telefon markası Casper Via
Bu oyun onun dakikalarında mükemmel bir oyun oynuyorum bahaneleri ilk sıralarım 2 oluyordum ama tek sorun çok reklam ama boş ver by by MÜKEMMEL
Apple'a Göre, 2018'in En Popüler İphone Uygulamaları
Geliştirici: VOODOO.2 APK XAPK 03 Ara 2021. The most addictive game - hole io! Enter the arena and face the other holes
Bu çevrimiçi bir oyun değil ve şimdi oyunun yarısında ve sonrasında bir reklamı olacak şekilde güncellediler. Reklamlarda daha çok izliyorsunuz, sonra oynamaya zaman harcıyorsunuz. Gerçekten buna değmez.
Android için Hole.io 1.15.2'yi indirin – 2021 güncellendi
100 milyondan fazla indirme ile başkalarıyla oynamanın kolay olacağını düşünürdünüz, ama hayır. Neredeyse ASLA diğer oyuncularla oynamazsınız, her zaman AI oynar ve neredeyse her zaman kazanırsınız. Bu ne eğlence??? Tabii ki bir süreliğine eğlenceli, ama bu sonuçta bu oyunların çöküşü olacak. Garanti veriyorum.
About Game · Discord · Faq · Privacy · Partners · Contact · More Games
oyunu daha yükledim cok güzel bir oyun ama oyun suan yüklenmiyor
Bu, videoları izleyerek ilerlemenizi sağlayan yerleşik bir hile dışında eğlenceli bir oyun olurdu. Oyunu doğrudan oynamak istiyorsanız, başlangıçta sizden daha büyük olanlarla rekabet edebilmek için yeterince uzun süre kalmak için son derece şanslı olmalısınız. Sadece eşitlere karşı oynamak zorunda kalmadan oynama seçeneği yoktur. Size uzman seviyesinde oynayamayacağınızı, yeni başlayanların hilelerini kullanmanız gerektiğini veya gerçekten oynayamayacağınızı hissettiriyor.
Hole.io Arked qmpb
Hole.io APK 1.16.4 (Android oyunu) - İndir - ️ APKCombo
Hole Io 1001 Ardından
dakikalar 10 daka yada 20 dakika olabilir ama oyun çok güzel
Bu oyun oldukça eğlenceli ama sadece iki küçük yükseltme olsaydı 5 yıldız verirdim. Birincisi, insanların kendi delikleri için seçtikleri kötü isimleri engellemeleri gerekiyor. İkincisi, ne kadar büyüdüğünün bir sınırı var ve bunu anlıyorum çünkü eğer bir sınır olmasaydı sonunda çok büyür ve tüm şehri yerdin. Ama demek istediğim şu ki sınırı sevmiyorum çünkü Solo Run modunu yapmak her zaman iki oyuncuya bağlıdır, ben falan filan ama ikimiz de sınırımıza ulaşıyoruz ve sonunda oyundan çıkmak zorunda kalıyorum. PLz düzeltmesi
Büyük bir hayal kırıklığı ile müthiş oyun. Oyundaki bir hatadan dolayı iki skinin kilidi açılamıyor. Oyun asla maksimum boyut başarısını kredilendirmez. Çok sinir bozucu. Bunu geçebilseydin, 5 yıldızlı bir oyun olurdu. 2 dakikalık zamanınız için tonlarca eğlence. 10/2 uzun bir aradan sonra tekrar oynamaya başladı ve artık her 30 saniyede bir reklam izlemeniz gerektiğini anladınız.
Oyun güzel ama çok eksik worldde tek kişide yemeyemizde en fazla 56 3 veya 4 dakika olabilir belki de son sınıfta sona erebilen botlar olmalı ve en önemlilerinden biri yüzünden herkesi yeme savaşta en iki kişi 19 kalandan daha fazla büyüyemiyor sınavım bu kadar bu şikayetlerimden dolayı 4 pn kırılmam hiç gelişmemiş. Yoruma katılmamış en eleştirien ile en güzeli bari yorumlarında okumaktan nefret eden oyunlardan nefret ediyorum.
Cat Jump Arkadne igre hujh
oyun cok zor ve atmakli kullanmak istiyorum güzel tableti çöpe daha güzel yapablirdin
Oyun zamanınızı boşa harcamak için oldukça iyi ve biraz ilginç, ancak bu oyunda çok fazla Reklam var! Oyun arasında ve sonunda ve bazen de başında.
Büyüdüğümde ve binalar olduğunda iyi değil, gerçekten gecikmeye başladım.ve reklamlar da her 30 saniyede bir.Reklamlar deli gibi gecikiyor.Bu oyunu gördüm ve "ah, eğlenceli olmalı" diye düşündüm ama hayır.Bu gerçekten israf hafıza
Çok güzel ama online çok daha güzel olur
24/ago/2021 Download - iOS Android - LinkLike.
Güzel ama biraz saçmalamak
Hole.io Zręcznościowe hzsa
Eğer reklamların geçmişinden, telefonda wifi aramasından ve uçaktan almaktan alın. Böyle yapınca yaratırsınız. Ben denedim oldu.
50. Bölüme ulaşamadığım ve çok az sürebileceğinden önce onun dışında çok (öneririm👌)
İndirmeden önce bu oyun hakkındaki yorumları okudum. Oyun boyunca reklamlar var. Reklamları ortadan kaldırmak için bir ücret ödeme düğmesini fark ettim ve satın alma işlemini gerçekleştirdim. Satın alma işleminin tamamlandığına dair e-posta bildirimi aldım, ancak oyun ve reklamlar değişmedi. Şirkete ne yapılabileceğini sormak için e-posta gönderdim, ancak henüz bir cevap alamadım. Dolandırıcılık ücretini bankama bildireceğim. Hole.io uygulamasını kullanmanızı önermiyorum.
Bu oyunu seviyorum, basit olmasına rağmen çok bağımlılık yapıyor. Küçük bir sorun olmasaydı, mutlu bir şekilde 5 yıldız verirdim. Savaş modunda, ayakta kalan son iki oyuncu level 19'da (alabileceğiniz en büyük boy) ise ikimiz de diğerini yiyemiyoruz, bu nedenle oyunu kazanmanın bir yolu yok. Yeni bir oyuna başlamak için uygulamayı kapatıp yeniden açmam gerekiyor. Sorunu çözmek için, oyuncuların çekmesine izin vermenizi veya bir oyuncunun sonunda kazanabilmesi için maksimum seviye/boyut olacak şekilde ayarlamanızı tavsiye ederim.
Reklamlara katılmamış internetini kalasında oynamamış bu adamlarda burada para kazanmakta zorlaşıyor saygi
Bencede bu oyun güzel ama her zaman kazanılıyor.Ama yinede tavsiye ederim. güzel bir oyunkg ramen bazı göstergeleri var oyun oynamak çok donması vesay şeyler var ama yinede olmuşum tavsiye ederim.