Post by lebpapagtimbwatch on Feb 7, 2022 13:55:54 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroes Inc! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroes Inc! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnoge tokene ▞▞▞
▞▞▞ Heroes Inc! 2022 version ▞▞▞
Ovo se čini kao dobra igra, no nakon što se igra učita, kliknut ću na prvu stavku i igra se samo ruši svaki put
Ova je igra trebala biti epska, međutim, sve što zapravo jest, je tutorial za igru koja bi mogla biti epska. Sve što trebate učiniti je izgraditi heroja, uzeti ga u probnu misiju simulatora koja traje manje od minute, pogledati 3 - 6 reklama u toj misiji za koje je potrebno znatno dulje od misije da prođu i zatim ponovite. To je u osnovi to. S vremena na vrijeme pojavi se "prava" (manje od 2 minute) misija, ali kampanje nema. Također, hq odjeljak je prisluškivan pa ga ne možete ni nadograditi nakon lvl 2
Really Big Crane Company. Igre/igračke · Barron Games International. Arkadne igre · Cruis'n Blast. Videoigra · rawthrillsgamer. Osobni blog · Bmi Gaming. Arkadne
Ova igra je fenomenalna i odlična igra, ali kada dobijete max u svom laboratoriju, prestaje igrati, ponovo sam izašao iz nje i opet ne radi problem je što je moram deinstalirati i skinuti je ponovo, pa kad se vratim, sada je ok, ali toliko je oglasa pa se nadam da ćete provjeriti ovaj komentar. Hvala vam...
Heroes Inc! 아케이드 fsjo
The Battle of Polytopia zvijezde i XP besplatno - MrKingCoin
Odjeljak: Igre. ... suosnivač tvrtke OS X i iOS, tvrtka za razvoj softvera Panic Inc., ... Arkadne igre najam usluga će dostaviti 'Donkey Kong' na vrata.
FARM IT! SRODNE IGRICE ... Farm Frenzy Inc. Farm Frenzy: Viking Heroes game. Farm Frenzy: Viking Heroes. Gardens Inc: From Rakes to Riches game. Gardens Inc
Zapravo, pretjerano agresivni oglasi samo će uzrokovati da NE zaradite novac, jer će ljudi vrlo brzo deinstalirati aplikaciju za igru. To je ljudska priroda. Pokušajte uzeti Duels RPG kao dobar primjer dobro postavljenih i dobro osmišljenih reklama. Zatim, za klevetnike koji kukaju o igri koja vas šalje u Play Store iz oglasa, samo da znate, za to je kriv Google, a ne tvrtka za igre. Zašto? Jer Google pokreće oglase i Play Store, da.
Lijepa je igra, ali već sam završio volcano hq i ne mogu više igrati do sljedećeg sjedišta, popravite ovo.
Mogla bi biti dobra igra, ali način na mnoge oglase, shvaćam da morate platiti svoje račune, ali ovo se čini kao da imate problem s kockanjem.
ovo je školska igra sviđa mi se kako možete napraviti svog superheroja i isprobati im dobru igru, ali ima problema s greškama, ali dobra igra
Heroes Inc! 아케이드 fsjo
Ahem? Volim ideju i igru, ali reklame i kašnjenje? Mislim, prvi oglas nije učinio ništa, ali drugi te ispucali kao iz pištolja i nisam želio vidjeti kako se to dogodi kad se vratim u igru jer mi je toga već bilo dosta. A kašnjenje ne mogu podnijeti ni mili sekunde. Čitava stvar zaostaje cijelo vrijeme da te neprijatelji napadnu kada to ne želiš. To je neugodno! Molimo popravite!
Ova igra je stvarno dobra i jednom gotovo kao reklame. Jedino što mi se ne sviđa je količina oglasa koju morate pogledati
Pogreške: Previše dodataka, Nema ažuriranja u posljednje vrijeme, Ne mogu dalje napredovati u igri (Ono što mislim pod tim je da dosegnem sve heroje u Volcano HQ-u, ali mi ne dozvoljava da napredujem dalje)
U njemu piše da "Brodosplit" prodaje putnički jedrenjak (Novogradnja 483) tvrtki "XB Ahts Hero Shipping Inc" s Maršalovih Otoka,
Dovoljno pristojna igra. Ali reklame. Omg reklame. Oglasi nakon razine. Oglasi tijekom razine za pojačanja. Oglasi kad nađeš škrinju. Oglasi kad umreš. Oglasi za nagrade. Oglasi. Oglasi. Oglasi. Naravno, mnogo toga nije obavezno, ali dosada ne hvala. Ne hvala. Ne hvala. To je previše.
Vrlo dobra igra i superheroji su dobri, ali sljedeći Atlantic hq se ne otvara
Heroes Inc! Mod Apk 1.1.6 (Neograničen novac) Preuzimanje ...
... Legea, Maska, Kappa, Nike, Inc., Mala crna haljina, Dr. Martens, Pelene, Fantomka, Burka, Tajice, Tanga, Hla e, Puma AG, Chuck Taylor All-Stars, Majica,
Igra je kao ista prikazana u oglasu, ista je ali ima mnogo oglasa
Sviđa mi se igra je zabavna i možete napraviti svog heroja, ali treba više rada kao što je stvaranje jer ne možete napraviti istog heroja uvijek iznova
Najgora igra koju sam ikada imao scena bez mogućnosti ne možemo sami napraviti heroja + nakon 1 jedne igre zvuk se isključi i dodir ne radi
Lijepo, ali nema puno razina i toliko oglasa
To je prilično zabavna igra s gomilom oglasa osim ako niste izvan mreže, ali ne mogu otključati 3. bazu čak ni nakon ažuriranja
Ok, ova aplikacija je prilično na liniji najgore od najgorih! Neću ti čak dopustiti da biraš svoje kombinacije za heroja i previše dodataka, oh, nemoj me tjerati kako je loša grafika!
Igrano 10 minuta prije nego što su reklame postale nepodnošljive (mislio sam da sam strpljiv s reklamama, ali ovo je novo čudovište) Stvaranje heroja je također smeće jer postoje samo setovi koje možete miješati, nema prave raznolikosti. Da mogu ovoj igri dati manje od 1 zvjezdice, dao bih.
Dragi programeri, vaše igre su stvarno dobre i izazivaju ovisnost te su zabavne! Ali zašto uništavate svoje igre reklamama? Možete dodati stavke koje se mogu potraživati samo putem oglasa, možete dodati opciju gdje možemo dobiti novčiće gledajući oglase ili staviti oglas nakon svakih 5 utakmica. Da ste to učinili, vaše bi igre eksplodirale, previše ste pohlepni. Vi samo želite novac, ali upotrijebite svoju kreativnost da biste ga zaradili!
pa, ovo je zanimljivo, nema puno reklama, sviđa mi se, jer ne znam što želim igrati druge igre
Heroes Inc! Arkade ljh
Ako volite gledati oglase, to je savršena igra, a ako platite da ih se riješite, one se i dalje pojavljuju
"Disposable Heroes", Hetfield, Ulrich, Hammett, 8:17 ... prateći vokali, bas solo u skladbi "Orion" and "Damage, Inc." Lars Ulrich – bubnjevi, aranžer.
Do sada mi se sviđa. Oglasi nisu strašni. Dao bi veću ocjenu zvjezdicama, ali ne mogu otključati razinu 3 HQ
je tako zabavno i postoji novi lik koji se zove veliki mozak Justin iz LANKYBOX-a
Privremeno besplatne i snižene Android aplikacije [vol. 237] ... ExtremeJobs Knight's Assistant VIP · Defender Heroes Premium
Ok igra, ali pohlepni programeri. Postavljate oglase svakih 5 sekundi igranja. Čak sam i uživao u tome, već sam se naježio zbog količine oglasa koja se ovdje prikazuje.
Adobe flash player not working. You can play other games on our website. ... Heroes Inc! ... Ova igra je za prave muškarce koji se ne boje da bi njegove ruke
Ova igra je zabavna koju dobivate stvarati heroje i ubijati, ali nešto nije u redu s ovime da ne želim ubijati, pa sam joj dao četiri zvjezdice, ova igra je zabavna
eksplodirati ekvivalent asimilacija puzzle match rpg online ...
ovo je super igra koja vam omogućuje kombiniranje različitih dijelova tijela i elemenata kako biste stvorili super.
Stalno bombardiranje reklamama, posebno u sredini igre, toliko je odvratno da vas neprestano izvlači iz akcije prije nego što uopće uspijete ući u nju. Ne gubi svoje vrijeme! 10 minuta ove utakmice bilo mi je 7 minuta predugo!
jumputi heroes 英雄氣泡 死神大特集祭開跑!
Racing Fever: Moto Трке mppl
to je Preety Awesome, iako je Super Stickman Fight all chaos imao bolju grafiku animacija i sjajne komične borbe, ali." Reći ću da je Heroes Inc. mnogo klasičniji i zabavniji za gledanje!!
Prespor za Insall.... Možda naš problem s mrežom..Previše oglasa. Ali ova igra je dobra..
Idle Heroes - Dear Idlers! Lutz Quiz Time! Tell us below...
Heroes Inc! Arkade ljh
Dok igrate offline nema reklama ...ali igra nema osnove (zvuk i glazbu) i upravo sam završio igru za 1 dan (maksimirao 2. herojski toranj) i onda postoje samo ponavljane razine... igra sad počinje dosadno
JOŠ JEDNA DOBRA IGRA KOJA JE UNIŠTENA SILJEVANJEM DA PLAĆATE NOVAC ILI MORATE GLEDATI BESKONAČNE OGLASE DA BISTE BILO GDJE!!!.....-9999999999999999999 ZVIJEZDICE DANE OGLAŠAVAČIMA NE GUBITE VRIJEME ILI PODATKE!!!!