Post by lebpapagtimbwatch on Feb 7, 2022 13:41:05 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veľa zdrojov hack ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
AXES.io Action drys
Aplikácia je taká úžasná
Keď to prehrám, stiahne sa to správne? Ale keď hru ukončím a vrátim sa k nej, potrebujem viac stiahnutí
Táto hra je zábavná, pretože sa môžete baviť
Mad GunZ shooting games online Akční iwkp
Táto hra nie je dobrá, pretože sa nemýlim, ale napriek tomu som dostal ocenenie, takže môžete hrať, nie je to dobrá hra Túto hru hrám vždy, prečo ma hodnotiť 😭 
Milujem túto hru, pretože je v nej veľa práce, ale videl som v hre veľa hackerov, inak je hra zábavná, bojová rola, je ťažké zohnať zbrane, takže veľa ťažím, aby som ich vyrobil, hra je dobrá, aby to bola pravda
Hra je však dobrá a vzrušujúca Hru hrá takmer každý. Povedal by som, že nemá zmysel robiť túto hru bez toho, aby ju niekto hral. Keby ste vy chlapi nielen vložili svoje úsilie do nových hier, ale ich aj sem, boli by sme radi.
dobreee!!!!!!!!!!!!!!! omg bola vytvorená najlepšia strieľačka všetkých čias
Je to úžasné a zábavné, ale prajem si, aby ste si mohli pridať svojich priateľov a hrať sa s nimi 😒
Je to dobra hra. Mám rád kráľovskú bitku a môžete dokonca rozbiť predmety, aby ste získali zbraň. Skvelá hra
Nie je to zlé, mohlo by to byť lepšie
Dostal som 3 hviezdičky, pretože je to naozaj dobrá hra, ale má veľa chýb a chcel som povedať, že keď sa dostanete na úroveň 3, zomriete a nerespawnujete sa, keď stlačíte tlačidlo „To battle“ (tlačidlo respawn), najlepšia vec, ktorú pravdepodobne môžete urobiť je odstrániť a potom získať späť.
Prial by som si, aby som nemal žiadnu hviezdu, pretože hráči sa tu nesprávajú normálne, ako napríklad, že majú opové výkriky, musíte hru skutočne opraviť a urobiť nejaké výkriky férovejšie oh a btw nezabudnite pridať nové výkriky a brnenia, ale tiež neodpovedajte akýmkoľvek spôsobom, pretože som práve vymazal túto hru.
Je to zábavná, skvelá hra a má tiež skvelú grafiku a je to ako Minecraft zmiešaný s Fortnite.
Toto je veľmi dobrá hra, ale náklady na zbrane sú veľmi vysoké, preto žiadam o zníženie ich nákladov
Bezdôvodne ma vyhodili z chatu, odporúčam vám stiahnuť si ho pomaly láme 😡
Milujem túto hru, ale keďže ma niekto zasiahol v režime Battle Royale, nemôžem sa pohnúť, stále vidím tlačidlo skoku na joysticku a tlačidlo streľby, ale obrazovka je čierna a nemôžem sa pohybovať, opravte to
Map Adventure je hardcore v hre pre jedného hráča
celkom fajn hra.Stačí pridať výbušninu (granát) Treba vylepšiť odmenu
Skvelá hra. No to je úžasné, pretože vtipy, zbrane, mačky a škrečky. Ešte raz sa mi to veľmi páčilo. Dávajte pozor na návštevníkov alebo hráčov!
Rubish update...moja pištoľ resetovala všetky aktualizácie, naozaj ma to naštvalo!!! Po týždni sa nemôžem pripojiť k žiadnym hrám, premrhám všetky moje VIP body za nič, aký zmysel má pre lv up a fuc# reset môj upgrade
Vždy ukončí zápas po jeho spustení so slovami koniec zápasu . Prosím opravte to
Núti ma to kupovať veci, keď nemám dimondy
Zatiaľ sa mi tá hra páči, ale mám pocit, že teraz musíme kúpiť viac zbraní bez toho, aby sme míňali skutočné peniaze, to by bolo úžasné.
Neviem prečo, ale moja hra je taká oneskorená, zbrane, ktoré som mal, sa nezobrazujú V inventárnom paneli neviem, čo sa tu deje.
Zmeniť Battle Royale späť Som len na šiestej úrovni a vy ste zmenili Battle Royal pre hráčov, ktorí sú na úrovni 99. Neznášam vašu hlúpu hru, je taká hlúpa
Vôbec to nie je zlé, má naozaj dobrú grafiku, ale ostatné položky sú niekedy naozaj zlé a ovládanie sa ťažko ovláda
Hra je veľmi dobrá, ale jedna vec je, že sa vyskytol problém s načítaním, opravte to, prosím, táto hra sa mi páči veľmi, veľmi veľmi
nula hviezd kebi sa dá
3 hviezdičky, pretože najprv je to naozaj zábavné, ale potom má toľko reklám z hry, že to skončí Viem, že reklamy sú za peniaze, ale viem, že táto hra bude mať peniaze, prosím odstráňte reklamy a potom je táto hra oveľa zábavnejšia a získa peniaze len za hodnotenie a sťahovanie
Bola to skvelá hra, ale nakoniec sa stále viac a viac oplatilo vyhrať a teraz to už nie je žiadna zábava, nehovoriac o tom, že som rok šetril na herných minciach, len aby zmenili predmet, ktorý som chcel, za iný. mena. ARGH! Bola to skvelá hra, ktorú zabili AD.
Naozaj vzrušujúca hra Milujem zbrane Milujem skiny
Hry kto si myslí že je to blbé tak sú deti l. A nevie čo je Dobrá hra...☺☺he ale je to super hra ,je to veľmi výborná hra!!!😘😘😘😘😘😘5HVIEZD *****.
Táto hra svieti🌋, dôvod, prečo som jej dal 4 hviezdičky, je ten, že výroba vlastného kostýmu stála 3 000 drahokamov, ale okrem toho je táto hra úžasná!!
Milujte svoju hru, chlapci, pokračujte, prosím, držte ju v bezpečí pre budúcnosť a odstráňte reklamy, prosím, je ich príliš veľa čas sa hovorí, že spojenie sa stratilo, prosím, pomôžte, dám päť hviezdičiek, ak u odpovedzte, prosím, milujem vašu hru
Mad GunZ shooting games online Action ivvu
Ahoj, neviem, či je to chyba, ale nemôžem hrať túto hru, neviem prečo, ale zakaždým, keď na niečo kliknem, spadne, opravte to, ak áno, ohodnotím túto aplikáciu 5 hviezdičkami
ohodnotili by túto hru lepšie, keby skutočne vyčistili chatovaciu miestnosť, tiež som požiadal o pomoc od vývojárskeho tímu v súvislosti s niekoľkými chybami, ktoré som mal v battle royal, čítali si moje správy, ale ani neviem byť dostatočne profesionálny, aby som odpovedal, takže odinštalujem a beriem moje hranie inam
Mad GunZ shooting games online Toiminta lmaj
Veci na implementáciu 1. Pridajte ASSIST KILLS. Je to tak frustrujúce, keď sa tak veľmi snažíš niekoho zabiť a potom ti niekto iný ukradne tvoje zabitie 2. Všetky VÝBUŠNÉ ZBRANE SÚ PRÍLIŠ OP. Aby ste to vyvážili, mali by ste zvýšiť čas potrebný na každý výstrel. 3. Dovoľte nám TROCHU VIAC ZVÄČŠIŤ VEĽKOSŤ OVLÁDAČOV. Len to opravte, inak EPICKÁ HRA!!
Zábavná hra dobrá grafika pekné zbrane potrebujú viac máp je tu klišé potrebuje viac herných režimov ........ .........aké nee aktualizácie no nee mapy aké no nee herné režimy táto hra je lame musela mať hudba na pozadí hudba na pozadí je a prepáčte chlapci, začínam 1 hviezdičkou
Keď chcem zrýchliť, nezobrazuje reklamu, ale vždy, keď hru dohrám, zbytočne mi zobrazuje reklamy, reklamy sú dosť rušivé a nemôžem ich ani preskočiť. Nechajte ich aspoň preskočiť
Neuveriteľná hra. Sotva je nejaké oneskorenie a hrám na mobile. Tiež veľmi návykové.
Toto je zábavná hra, ktorú milujem, držte sa dobrej práce a urobte veľkú aktualizáciu a vložte nové režimy, ako je hra chobotnice alebo červené svetlo zelené svetlo, prosím, oslava chobotnice je číslo 1 v hre chobotnice
Pre mňa najlepšia hra
Zdá sa to nespravodlivé, pretože niektorí hráči už prekonali brnenia a zbrane, zatiaľ čo na druhej strane máme iba zlé zbrane a tiež systém odmeňovania je dosť zlý, ako keby ste dnes dali 1-10 mincí a najhoršie je, že môžete získať 1 mincu.
Dobrá hra Battle Royale, ale obrazovka mi vždy zamrzne a potom sčernie
Túto hru som si stiahol len na hranie so sestrou.....je dobrá. Vyžaduje si to však jednoduchšie spôsoby, ako získať diamanty okrem ich nákupu za skutočnú hotovosť .