Post by lebpapagtimbwatch on Feb 7, 2022 13:29:16 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon City Mobile ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon City Mobile IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више издржљивости ▞▞▞
▞▞▞ Dragon City Mobile 2022 version ▞▞▞
волим то
То је забавна игра, али је тешка без куповине драгуља
Игра је супер
2. рецензија: Игра је веома добра и у почетку сам дао 5*, међутим, након сталног мучења да оставим још једну рецензију, одлучио сам да изгубим звезду. Након тога, одлучио сам да узмем још једну звездицу због низа искачућих 'понуда' сваки пут када покренете игру. Оно што ово чини посебно неугодним је да неки огласи не раде исправно, што значи да морате поново покренути игру након сваког огласа. 45+ огласа дневно, а затим поново покрените игру 45+ пута, а затим 20 искачућих прозора по поновном покретању је више него иритантно!
Survival & Craft: Multiplayer Simulation zuu
Веома је забавна. Волим је веома добра игра, али прошле недеље се дуго учитавала када отворите апликацију, па вас молимо да је поправите, а такође је веома тешко добити драгуље и веома добре змајеве, па вас молим да је мало лакше, али све је невероватно
Ова игра је толико лоша да нисам могао да пређем на било који други налог користећи Фацебоок, увек пише да Гоогле не подржава Фацебоок. Увек покушавам, али остаје и на Фејсбуку тренутног Фејсбука повезаног са тим налогом. Лике вхатттт??
Свиђа ми се игра, међутим, мрзим колико покушавају да те натерају да купујеш ствари. Постоји 10 промотивних пакета за куповину пре него што почнете да играте игру. Дуга времена чекања су такође лоша за јаја за валење. Једини начин да се добро снађете у овој игри је да купујете ствари.
Превише реклама
Прескупо да би се могло играти. Не могу ни напредовати у раној фази...сук
Веома је тешко извући змаја из сандука. Након што сам отворио толико сандука, веома сам разочаран што нисам могао да добијем ниједног змаја
Срање увек ме избаци
Свиђа ми се! Најбоља игра икада виђена😍😍😍Али... Разлог зашто дајем 3 је почетак - У игри има толико цене за драгуље 😔 Као за 1400 драгуља, потребно је 7500 рупија То је превара!!! Такође постоји змај Глитцх по имену "Иггдрасил "Шта се догодило са његовим именом?! И тражим да вратите змаја Џорџа и снова за 500 драгуља или додајте Сапнап змаја за 100 драгуља, одговорите или пошаљите повратне информације.🙁😟😞☹😩
То је копија града чудовишта
Волим то <3
Ово је заиста забавна игра коју волим, понекад је долазило до стратегија са тимом, али је заиста забавна, али мислим да би догађаје и високе змајеве требало мало лакше добити јер не могу чак ни да добијем вампира или титана осим што је увек храну имам око 2 милиона
Превише огласа се насумично појављује током играња.
Ова игра је смешна. Од самог почетка 12-часовни тајмери... има више куповина него било која друга игра коју сам икада играо. Чак и задатак има тајмере пре него што се поново борите, осим ако не потрошите валуту. Немојте мислити да ћете узгајати драгуље са додацима. Они такође имају тајмере за чекање. Епски пропадају похлепни људи
Дефинитивно уживајте у откривању свих хиљада змајева и волим колико чудни и различити могу бити. Осим тога, уживам да их тренирам, да се борим са другим играчима и да их подигнем на ниво. Чини се да увек има нешто да се ради.
Игра је тако спора и у старту касни, свака 3 минута има реклама
превише млевења и п2в
Са 34. нивоа игрица ме је вратила скроз на почетак. Срање ! Не играм висе !
Игра у кревету икад када повежем игру са Фацебоок-ом (где сам велики лвл) блок игре и не могу ништа да урадим, молим вас поправите
Игре досадно
Једина ствар коју мрзим је када покушавате да добијете своје награде од гледања реклама или потраге, а онда се каже да је "могућа награда" 15+ змајева и само једна храна, колико је чудно да увек добијате храну? Свиђа ми се како?
Ова игра је добра, али ме такође нервира 1 морате да прескочите све да бисте играли 2 нема довољно времена за битку и неким јајима је потребно дуго да се избаце 3 ако изгубите драгуље биће скоро немогуће вратити их и једини начин је да чекају дуго и настављају да играју док не дају што се осећа као никад или да плаћају и бацају новац на игру.
Неце да оцита
Ја сам постао хакер у овој игрици имам 100м голда и 129 драгона
То је добра игра, има мана као што је плаћа за победу и оснаживање је немогуће тешко.
Ово је генерално веома одлична игра. Игра је добра, дизајн је добар, скоро све је добро. Само..... Осим једне ствари. Када закључам апликацију помоћу апликације треће стране, она поквари контроле. Поправите ово. Оценио бих ово са 5 звездица након што се поправи )
веома кул апликација воли то ок, ова игра је одлична без реклама, веома кул игра за колекционаре.... сакупите своје змајеве и назовите их двоје, забавите се!😃🤗🤗
Заиста добра игра. Иако имам један проблем: у спасавању змајева, кад год сте имали змајеве који нису нападнути, а који још увек имају пуно здравље, не можете их користити 4 сата. Можете ли да промените ово?
Довољно лако да научите, само морате бити стрпљиви и онда добијате ствари бесплатно оно што сте морали да платите, али ако је ваш пацијент, онда га добијате бесплатно, тако да мислим да је то добро да можете да нападнете своје пријатеље шта је заиста добро и имате много других опција ако не знате ствар коју играте тако да можете да уђете у другу ствар и другачије
Врло добра игра само један проблем колико је потребно да се излегу змајеви након што се излегнете као 7, да, немам довољно времена да чекам четири сата за свако јаје
Ова игра је тако забавна и свиђа ми се и стварно имам пуно само нешто што мрзим што има мало метала који су њени
Начин на који ови идиоти чине да се игра покреће при покретању, немогуће је пријавити се одмах. Укратко, добијате једну звездицу јер сам коначно отишао да се пријавим, а ви сте сачували моје податке када сам коначно повезао свој Гоогле налог, хвала, нећу се враћати и надам се да ће вас овај почетак повредити.
Добро је, али када подигнете ниво, то је само бука
Dragon City Mobile Simulyasiya dpi
Dragon City Mobile Penyelakuan uvm
Ваши огласи су досадни, а милион искачућих прозора које шаљете нежељеним порукама када први пут покренемо игру представља бол. Половину ти.р-а гледате рекламе да бисте добили награде, али када се оглас заврши и бројач драгуља се ресетује, не добијате награду (драгуље) за гледање бескорисног огласа
Не могу ни да опишем своје искуство. Тако сам се забавио играјући ову игру. Имао сам херојске, легендарне и много више змајева. Али вратио сам се овој игри после дужег времена. Покушао сам да повежем игру са својим претходним мејлом који има највише напретка и нисам ништа мењао у маилу. Али ипак некако сам изгубио напредак😢😢😢. Само стварно тужан и разочаран. Можда сада нећу играти ову игру😔😔😔