Post by unriscorotso on Feb 4, 2022 23:29:48 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind BMX ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind BMX IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת משאבים אינסופית ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind BMX 2022 version ▞▞▞
משחק נהדר שקשה מאוד לשלוט בו אבל כיף ברגע שאתה מבין אותו אתה לא יכול להניח אותו מהיד אתה צריך לשלם עבור מפות אחרות שמכשפה ממש מסריחה ובגלל זה אני נותן לו 3 כוכבים
איך פורצים תעננו לי!!!!
פעולה והרפתקאות, מירוצים וטיסות, ספורט. מועדון רשמי ... Enter the arena to become a Stickman Skater of touchgrind skater and touchgrind bmx!
תכתבו ביוטיוב אני אוטיסט ותלחצו על הראשון שווה
אני ברמה 5 ואתה כבר מקבל את הקטנוע הראשון שלך! לא להאמין לכל התכונות היותר טובות שלא כמו BMX touchgrind 1😇😇😇😇😇 אני אומר 50 מתוך 5! זה מדהים.
חרה אפליקציה פלוס לא מתקין בכלל בנוסף מבקש וי כדאי לעזור וניתקה כבר יומיים על 2 אחוז טעינה
בגלל שאתה מקבל רק מפה אחת ואתה צריך לשלם על השאר וזה קצת מעצבן זה יהיה נחמד אם יוסיפו עוד כמה מפות בחינם כי אני משחק במשחק הזה כבר זמן מה וזה משעמם לשחק אותה המפה אני יודע שזה רק 3$ אבל לא בא לי לבזבז כסף על משחק שכנראה אשתעמם ממנו
Touchgrind BMX ખેલ કૂદ lycz
Touchgrind BMX Sportovní jvlf
Staff! - Job Game | Simulator სიმულაცია eumk
האמת, משחק ממש טוב, קל להשלים משימות, אין תוספות, ויש כל כך הרבה רמות/מקומות שונים שאתה יכול ללכת אליהם. אף פעם לא מזדקן. עכשיו, ככל שאני אוהב את המשחק, אני מרגיש שעדיף אם הדו-קרבים יהיו מקוונים במקום להתחלף. אבל חוץ מזה, 5 כוכבים. בהחלט משחק טוב לשחק כאשר אתה משועמם.
היי מעבדות אשליה...אהבתי את המשחק אבל יכולתי לשחק רק רמה אחת בבקשה נסה לשנות את זה
המשחק טוב אבל בגלל שהוא עולה כסף הוא גרוע
אתה צריך לשלם עבור מפות שונות
משחק מיצבן
כלום
אהבתי אבל איך אני אמורה לקבל עוד עולמות בזמן קצת יותר?
Touchgrind BMX Esportes rpzc
זה מדהים! אני משחק בו בזמן הפנוי שלי ובזמן שאני BMX. אני מציע את המשחק הזה.
המשחק הזה לא יעבוד, בכל פעם שאני מנסה לפתוח אותו הוא אומר שהוא הפסיק. הייתי מדרג את זה ככוכב גדול ללא כוכב אם יכולתי, בבקשה תקן
Touchgrind BMX Olahraga rzzh
אני אוהב את המשחק מאוד אבל בבקשה הוסף הדרכות לדברים שאתה צריך לעשות בשביל אדרנלין והדבר הבא שאני רוצה להוסיף זה סקייטפארק רגיל וג'אם
אהבתי את זה אבל כל פעם שאני רוצה לקפוץ זה שולח אותי לאחד אחר
המשחק מהנה אבל בשבילי אתה צריך לקנות את המשחק המלא כדי לקבל מפות שונות
זה לא משחק טוב במיוחד, אבל קבל touchgring 2 זה הכי טוב שאני משחק בו כל הזמן. יולי ממליץ על BMX 2
איכס
שברתי את השיא!!!( אכשו במספרה) - YouTube
מדהים חובה להוריד
זה טוב אבל זה עולה כסף ליפתוח עולמות כבר נימאס לי ליהיות כל הזמן בעולם
Touchgrind BMX Sports dvky
המשחק הזה הוא משחק נהדר ידידותי למשפחה, בדירוג הגבוה ביותר, אני אוהב איך שיצרת גרפיקה ממש טובה, גרפיקה טובה של תנועה, וצבעים ייחודיים ומגניבים וכלים מותאמים אישית. זה נהדר עבורי לשחק; זה ממש כיף ועושה חשק ללמוד את הטריקים האלה. המשחק הזה מיועד לכולם ולכל מיומנות אפשרית. תודה לך מעבדות האשליה.
אני אוהב את המשחקיות והאופניים ממש נחמדים אבל הבעיה היחידה היא שאתה צריך לשלם על הקורסים במקום לפתוח אותם
אני אוהב את המשחק הזה כל כך
מישחק מגניב כל כך
אל תנסו סתם משחק דפוק ולמה לשלם וזה גם לא עובד בגאלקסי 2
Touchgrind BMX מלא הפתעות עבורכם, והאמת היא שזה יקל עליכם הרבה יותר להתפתח בו, עם מחולל אלמנטים בהישג יד.
צריך להיות מצב משחק חופשי, כי האתגרים קשים
Touchgrind BMX Sportovní tiq
מישחק טוב
אני לא יכול לפתוח את המשחק הזה. למה? כשאני פותח את המשחק הזה הוא יכתוב טעינה והטלפון שלי יכבה אוטומטית. אני חושב שהמשחק הזה לא תומך בטלפון שלי. אני משתמש באייפון 7
משחקי Google Play Pass - רשימה מלאה (מתעדכנת כל הזמן)
אני נותן לזה כוכב אחד כי כשעשיתי את הקווסט היפוך כל קפיצה גדולה זה אומר שלא עשיתי את הקווסט אז כוכב אחד
אני יודע שעשיתי כוכב אחד זה בגלל שזה כל כך משעמם והגרפיקה בכל פעם שאני מנסה את הסיבוב האחורי זה אף פעם לא עובד. וגם אתה יכול לעשות את המפות בחינם!!!!!