Post by unriscorotso on Feb 4, 2022 23:20:51 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κουπόνια γεννήτριας ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Friends 2022 version ▞▞▞
Διασκεδαστικό στην αρχή, απογοητευτικό σε λίγο, απόλαυσα το παιχνίδι στην αρχή. Στο 50ο επίπεδο, έγινε απογοητευτικό. Πρέπει να εκτελέσετε μια σχεδόν τέλεια ρίψη pixel, κάτι που είναι μια κακή απόφαση σχεδιασμού παιχνιδιού.
Angry Birds Friends Trò chơi điện tử gsrr
Ήταν διασκεδαστικό μέχρι που το 2ο αστέρι ήταν απίστευτα ψηλά για να φτάσετε. Και κάτι άλλο... Το 42 είναι αδύνατο με τρία μόνο πουλιά, και τα τρία ένα δίνεται. Έχω δοκιμάσει κάθε δυνατό τρόπο. Δεν είμαστε ΟΛΟΙ ιδιοφυΐες!
Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Hasbro Angry Birds Stella Telepods Friends Character Figure για iOS/Android/PC.
Ορισμένα πράγματα έχουν διορθωθεί, αλλά δεν μπορείτε ακόμα να πυροβολήσετε τα πουλιά προς τα πίσω και τώρα δεν μπορείτε καν να ξεπεράσετε τη δομή με ένα πουλί μπούμερανγκ για να τα κάνετε να επιστρέψουν και να σπάσουν πράγματα. Εξαφανίζονται! Διορθώστε το
Δεν αξίζειουτε ενα στερι
Μετά την αλλαγή μαλάκια και μισή. Χάθηκαν όλα. Ξανά από την αρχή.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, είναι πολύ διασκεδαστικό θα σας συνεχίσει να παίζετε
Angry Birds Friends Arcade tde
Bike Race (της Top Free games, διαθέσιμο στο iOS) 4. Subway Surfers (της Kiloo, διαθέσιμο σε iOS και Android) 5. Angry Birds Friends (της
Βλέπω κυρίως ενήλικες να παίζουν αυτό το παιχνίδι. Γιατί λοιπόν να το αλλάξετε για να μοιάζει με κάτι για 6ετία. Παίζω από τότε που ξεκίνησε και είναι υπέροχο. Τώρα δεν είναι. Είμαι 46 όχι 6. Μην παίζεις μισό τώρα. Σκουπίδια ενημέρωση
Ακόμα μαθαίνω πώς να παίζω
Οι διαφημίσεις διακόπτουν τη μέση των μαχών
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι να καταστρέφω τα γουρουνάκια και τα noinsens haus και τα μικροσκοπικά χέρια mimy oso wen tere δεν έχουν χέρια χμμ
Δεν με άφησε να πάρω το rkbux
👌
Αγοράζεις τπτ
Πολλές φορές η εφαρμογή απλά δεν φορτώνει. Παραμένει στην εισαγωγή της μουσικής και της εικόνας. Η μπάρα φόρτωσης μετακινείται μέχρι τη μέση και μετά σταματά όσο συνεχίζεται η μουσική.
Angry Birds Friends آرکیڈ ssa
Τόσα πολλά σφάλματα στο παιχνίδι. Δυστυχώς. Τα πράγματα δεν λειτουργούν σωστά και με τη σειρά τους κάνουν τα επίπεδα σχεδόν αδύνατο να ολοκληρωθούν! Λυπηρό καθώς είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Ουγκ. Τρίτη φορά αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση αφού δεν ήθελα να με αναγκάσουν να χρησιμοποιήσω το FB
Καλύτερο από μερικά από αυτά τα παιχνίδια
Πολυ ωραιο παιχνιδι περναει ευχαριστα η ωρα
Είναι διασκεδαστικό όταν λειτουργεί, αλλά είχα τρεις περιπτώσεις τώρα που το παιχνίδι έχει λήξει παρά την προσπάθειά μου να χρησιμοποιήσω power ups. Αφαιρεί τα power ups από τον λογαριασμό μου παρά το γεγονός ότι δεν παίχτηκαν ποτέ. Μαζέψτε το 💩 σας, παρακαλώ. Υποθέτω ότι έχω μόλις μπερδευτεί σε σχέση με αυτές τις τροφοδοσίες και η πίστωσή τους στον λογαριασμό μου δεν θα συμβεί ποτέ.
DS GAME - Nintendogs - Lab & Friends (MTX) ... DS GAME - Nintendogs: Dalmatian & Friends (MTX) ... 3DS GAME - Angry Birds Star Wars (MTX).
Angry Birds Friends Arcade noxu
2 αστέρια και πολύ του είναι 36 mb, έλεος
Η πρόοδος των σταδίων δεν ενημερώνεται αμέσως και μερικές φορές δεν αντανακλάται καν
Για να συνδεθείτε στο FB, αυτή η εφαρμογή θέλει πάντα να ανοίγει εξωτερική εφαρμογή FB (συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος περιήγησης). Πρέπει να αποσυνδέομαι και να ξανασυνδέομαι κάθε φορά, καθώς έχω διαφορετικό λογαριασμό για προσωπική μου χρήση και για να παίξω το παιχνίδι. Επιστρέψτε στο προηγούμενο όπου η σύνδεση δεν απαιτεί άλλη εφαρμογή.
Τρομερή εφαρμογή! Ολοκλήρωσα όλα τα επίπεδα. Μου ζήτησε να συνδέσω το facebook και το έκανα. Έχασα όλη μου την πρόοδο από το 110 κατέβηκα στο επίπεδο 1!!! Διορθώστε τα προβλήματά σας με αυτό. Μην συνδέεστε στο facebook αν έχετε καλή πρόοδο. Όλα τα επιτεύγματά μου έχουν φύγει τώρα!
Ειχε πολυ λιγες πιστες
Το παιχνίδι είναι καλό μόνο 👍👍, αλλά εάν έχουμε πρόβλημα με το δίκτυο, δεν θα συμβεί τι είναι αυτό, θα είχαμε ένα διαδικτυακό μάθημα, αλλά μόνο για τα angry birds πρέπει να κρατάμε ειδικό τηλέφωνο, νομίζω ότι ναι 🤔🤔🤔🤔 παρακαλώ κάντε αυτό. Σας ευχαριστώ
Το παιχνίδι είναι καλό αλλά έχει ένα ΜΕΓΑΛΟ bug. Όποτε προσπάθησα να συνδεθώ στο Fb, συνέχιζε να φορτώνει για αρκετά λεπτά. Στη συνέχεια, πρέπει να καθαρίσω την εφαρμογή από τον πρόσφατο δίσκο εφαρμογών και να επανεκκινήσω και, στη συνέχεια, η εφαρμογή δεν ξεκινά ποτέ μετά από αυτό. Η εφαρμογή κόλλησε στην οθόνη φόρτωσης με περίπου 20% πράσινη γραμμή προόδου, αλλά ποτέ δεν προχωρά περισσότερο από αυτό. Μετά πρέπει να απεγκαταστήσω την εφαρμογή, να την επανεγκαταστήσω και να παίξω χωρίς να τη συνδέσω στο Fb. Την επόμενη μέρα, όταν έπαιξα περίπου 8 επίπεδα και μετά προσπάθησα να συνδεθώ στο Fb, το ίδιο σφάλμα αναπαρήχθη.
Bottle Flip 3D Hygge tmr
Δεν ενημερώνεται η εφαρμογή
Λει σφαλμα
Angry Birds Friends ארקייד hnbn
To angry birds 2 είναι πιο ευκόλο
κάποιος άλλος έχει αυτά τα προβλήματα με αυτό το παιχνίδι; Επικοινώνησα με την υποστήριξη και μου είπαν ότι το πρόβλημα είναι στο τέλος μου Οι βόμβες εκρήγνυνται προτού μπορέσετε να επιλέξετε. Η Henrietta ρίχνει αυγά χωρίς να αγγίζει. Η πάπια μπούμερανγκ γυρίζει ακόμα κι αν δεν θέλετε. Όχι πολύ διασκεδαστικό!
Μου αρέσει! Μπορώ να έρθω 1ος όταν φτάσω στον όροφο 10!
Παρακαλούμε να διορθώσετε τον πίνακα βαθμολογίας. Ακόμα απλώς περιστρέφεται. Σας ευχαριστούμε Σήμερα 23/10/20 Το Angry Birds δεν θα μου επιτρέψει να ανοίξω αν δεν επιλέξω ενημέρωση. Όταν το κάνω απλώς περιστρέφεται και περιστρέφεται εδώ και 2 μέρες... Μπορεί κάποιος παρακαλώ να το εξετάσει και να μου απαντήσει, παρακαλώ; Σας ευχαριστώ
Καλό παιχνίδι πολύ διασκεδαστικό αλλά πολλά ελαττώματα κολλάει πολύ αργή φόρτωση και παγώνει στη μέση του παιχνιδιού..
Το Σπίτι της Στέλλας Άγρια Πουλιά Επιτραπέζιο Παιχνίδι Angry ...
Καλό παιχνίδι. ΩΣΤΟΣΟ! Μου έχουν αφαιρεθεί πολλές ανταμοιβές κ.λπ., αγορές για τις οποίες χρεώθηκα αλλά δεν έλαβα ποτέ. Είναι πλέον αδύνατο να κερδίσεις το πρωτάθλημα απέναντι σε άλλους, και το παιχνίδι βασικά έχει γίνει διψασμένο για χρήματα. Δεν θα γίνει ξανά εγκατάσταση αυτού του παιχνιδιού. Θερμούς χαιρετισμούς.
Κρασάρει συνέχεια!
Ενταξι καλο ειναι...
Δεν είμαι ευχαριστημένος με το επίπεδο υποστήριξης, είχα πρόβλημα λήψης και αποστολής δώρων εδώ και 5 μήνες, έκανα ό,τι μας είπαν να κάνουμε πολλές φορές... Ο διαχειριστής άνοιξε και κλείνει εισιτήρια χωρίς καν να βοηθήσει... Ζήτησα διαχείριση υποστήριξη που πρέπει να αγνοηθεί εντελώς... Βοηθοί διαχειριστή είναι η Leni και η Zofia... Παίζουν αυτό το παιχνίδι από την πρώτη μέρα και δεν μπορώ να παίξω πλήρως λόγω του προβλήματος... Χρειάζεται ταξινόμηση, καλύτερη επικοινωνία.. ... Απολύτως συγκλονιστική εξυπηρέτηση πελατών
Τελευταία ενημέρωση: 27 Αυγούστου 2020 - Τελευταία έκδοση: 9.4.2